Te gjithe filma online me titra shqip i gjeni vetem ketu !

Iron Fist Sezoni 1 Episodi 1

PERSHKRIMI

Danny Rand dhe familja e tij fluturojnë sipër maleve Himalaja në kërkim të qytetit të lashtë Kun-Lun. Por pas një aksidenti ai rikthehet ne vendin e tij me aftësi shumë të mira në arte marciale dhe një fuqi të lashtë e quajtur "Grushti i Hekurt".
Loading...

Share :
Labels:

Post a Comment

 
Shiko Filma | Shiko Filma me titra Shqip | Shiko Filma ne cilesi HD | Filma me titra Shqip Copyright © 2016. Shiko Filma - All Rights Reserved.

FilmaKokoshka.com synon te behet nje videoteke virtuale, qe do te mund te shfletohet nga cdo pajisje (kompjuter, celular apo tablet). Filma dhe seriale te rinj shtohen vazhdimisht, duke shpresuar qe faqja jone te behet sa me shpejt nje videoteke personale me filma dhe seriale te ndryshme! Eja dhe bashkohu edhe ti me ne! Shikim te kendshem!

Shiko ndeshje
FilmaKokoshka.com ofron akses nga cdo pajisje mobile, smartfon apo tablet, si per serialet, ashtu edhe per filmat. Mjafton te klikosh butonin e filmit apo serialit per te shijuar filmin apo serialin e zgjedhur.
Shiko filma
Privacy Policy | DMCA